“Siapa Kata Datin Tak Duduk Dapur.”- Eina Berpeluh Masak Namun Blender Pula Yang Ntizen Suka.

Pasti ramai yang sudah mengenali dengan selebriti, Datin Eina Azman malah dia merupakan seorang selebriti yang sering menjadi perhatian ramai. Mana taknya, Datin Eina ini bukan saja cantik namun seorang yang pandai masak. Jika anda mengikuti perkembangannya menerusi Instagram, dia sering berkongsi video masakannya kepada netiz3n.

Terbaru pula, Eina ada memuat naik video panjang yang dikatakan tidak edit apabila dia berkongsi video masakan terbarunya. Siput masak lemak cilipadi. Namun apa yang menjadi perhatian, gelagat Eina memasak sambil melayan anak kembarnya sangat mencuri tumpuan n3tizen malah dia menerima pujian.

Dahla cantik pandai masak.. Bagi n3tizen juga, Eina membuktikan wanita bergelar Datin juga duduk didapur dan tidak seperti yang dibayangkan. N3tizen k0men Blender paling rare dan legend

Really adore you!!

Datin memang idola..

Sumber: Datin Eina Azman

Artikel berkaitan dengan Eina Azman. Baru-baru ini tul4r kisah baju kurung cotton Eina. Tajuk artikel ‘Baju Kurung Cotton… RM50 Je” – N3tizen Puji Kesederhanaan Eina Azman

Pelakon Datin Eina Azman tidak kisah mengenakan pakaian daripada jenama biasa biarpun memegang status sebagai isteri kepada orang kenamaan. Eina, 24, mengenakan baju kurung bercorak bunga-bunga kecil daripada fabrik kapas ketika menghadiri beberapa majlis perkahwinan minggu lalu termasuklah persandingan rakan artis Fasha Sandha dan Aidil Aziz.

Memuat naik gambarnya manis berbaju kurung di laman Instagram, netizen memuji penampilan sederhana Eina. “Major love with that baju kurung. Simple and sweet. May I ask where is it from? Thank you Datin”, tanya seorang pengikutnya di Instagram.

Eina menjelaskan semua baju kurung cotton miliknya dibeli di pasaraya Mydin dengan harga RM50 sepasang. Sudahlah cantik, pandai masak, melayan mesra pembantu rumah, merendah diri pula tu!

Bertuahnya Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Abdullah dikurniakan isteri seperti Eina! Nampaknya gara-gara trend yang dibawa oleh Eina ini, makin ramailah wanita bergegas ke Mydin untuk mencari baju kurung cotton sempena lebaran nanti! Sumber gempak

Seronok tengok Eina. Cantik dan humble. Semoga Eina kekal sukses selalu. Sekian Terima Kasih via aku stress.